Algemene annulerings- en betalingsvoorwaarden

  • De minimale verblijfsduur is 3 nachten. Indien u minder dan 3 nachten wenst te verblijven, neemt u alstublieft contact op met onze receptie.
  • De check-in tijd is vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst. Indien wij beschikbaarheid hebben, is het mogelijk om eerder in te checken tegen betaling. U kunt informeren naar de mogelijkheiden bij onze receptie.
  • Gezien de late vertrektijden van TUI & KLM raden wij u aan om een extra nacht bij te boeken indien u zeker van wilt zijn dat u de hele dag gebruik kunt maken van uw vakantie accommodatie. Late Check-out’s zijn bij te boeken tijdens uw verblijf voor $150,00. Dit is echter op basis van beschikbaarheid. Tevens zijn er op het resort ruimtes met douches beschikbaar bij het zwembad zodat u zich op kunt frissen.
  • Op het moment van reserveren vragen wij u om een aanbetaling van 30% van de gehele reissom. Indien u deze aanbetaling binnen 48 uur niet voldoet, zijn wij helaas genoodzaakt uw boeking te annuleren. De gehele reissom dient 30 kalenderdagen voor uw aankomstdatum te zijn voldaan. Indien u uw boeking binnen 30 dagen voor uw aankomstdatum maakt, vragen wij u de gehele reissom te voldoen op het moment van reserveren.
  • Indien u uw boeking annuleert wanneer u de aanbetaling van 30% van de totale reissom heeft voldaan, wordt de aanbetaling van 30% gerekend als annuleringskosten.
  • Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst, wordt niets geretourneerd. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.
  • De huurprijs is inclusief water en elektra. Dit is beperkt tot ‘normaal gebruik’. Indien u overmatig veel gebruikt, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.
  • Roken is binnen niet toegestaan. U kunt buiten roken op de aangewezen plekken. Het gebruik van de asbak is verplicht.

Opmerking
Wij adviseren al onze gasten vriendelijk om een ​​reisverzekering af te sluiten die onverwachte annuleringen bij ons resort dekt, evenals vertragingen bij aankomst en/of vroeg vertrek. Dit zijn zaken buiten onze controle en we kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor annuleringen van boekingen bij ons.