veilig op bonaire

Voel je veilig op Bonaire

Bonaire geldt als een van de veiligste eilanden in de Caribische archipel

Lees verder

trouwen

Zeg JA op Bonaire

Het is voor velen de belangrijkste dag van hun leven. Trouwen met je partner en beloven, in voor- en tegenspoed, dat je er altijd voor elkaar bent. Die gebeurtenis vier je met je beste vrienden en je naaste familie en vraagt naast veel voorbereiding ook om een droomlocatie.

Lees verder

5 redenen om een vakantie naar Bonaire te boeken

5 redenen om een vakantie naar Bonaire te boeken

Bonaire is een tropisch eiland en behoort samen met Aruba en Curaçao tot de ABC eilanden in het Caribisch gebied. Boekje mee, strandstoel en luieren maar.

Lees verder

Mooiste duikbestemmingen in de wereld

Elke duikliefhebber heeft het op zijn bucketlist staan: de mooiste duikbestemming van de wereld de adembenemende onderwaterwereld van het Bonaire National Marine Park. Wie eenmaal dit koraaleiland heeft ontdekt, is verslaafd en komt telkens weer terug om zich te verbazen wat er onderwater allemaal te zien is.

Lees verder

kitesurfing bonaie

Kite high op Bonaire

Wind! Het liefst elke dag. En dan ook nog een beetje constant. Dat is wat kitesurfers zoeken wanneer ze een kitesurfvakantie boeken. Het liefst in warm water en met de zon hoog aan de hemel. Maar waar vind je zo’n paradijs met wind- en zongarantie?

Lees verder

Uitkijkpunt-Bonaire-Seru-Largu

Top 3 Uitkijkpunten van Bonaire

De lokale naam voor uitzichtpunt is ‘seru’ en de meesten zijn makkelijk met de auto te bereiken. Maar welk punt biedt nou het meest adembenemende uitzicht en moet je hebben bezocht?

Lees verder

Een dagtrip naar Klein Bonaire

Klein Bonaire is een klein eiland van 6 km² en onbewoond. Dat maakt het uniek. Om welke redenen zou je dit mini-eiland willen bezoeken?

Lees verder

De 2 nationale parken van Bonaire

Bonaire is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en wandelaars. Dit komt door de diversiteit aan natuur, van prachtige onderwaterwereld tot prachtige rotsformaties. Deze vind je terug in de 2 prachtige nationale parken van Bonaire.

Lees verder

3 tips voor een bezoek aan Kralendijk

Kralendijk is de kleurrijke hoofdstad van Bonaire. Naast dat het een goed vertrekpunt is om het eiland te verkennen, heeft deze stad ook nog veel meer te bieden. Bij geven je 3 tips die je echt niet mag missen in dit Pastel gekleurde stadje.

Lees verder

Bonaire: de ultieme plek voor Kitesurfen

Bonaire is wereldwijd bekend als een goed watersportgebied. Het eiland beschikt over een tropisch klimaat en helder blauw water. Hierdoor is het de ideale plek om zonder wetsuit te kitesurfen.

Lees verder

3 beste manieren om Bonaire te verkennen

Het is geweldig om tijdens je verblijf op Bonaire het eiland te verkennen. Maar wat is hiervoor de beste manier? Wij geven je 3 tips.

Lees verder

Bezienswaardigheden top 5 op Bonaire

Wanneer iemand Bonaire zegt, denk je zon, zee & strand. Relaxen in de zon met een cocktail in je hand. Maar wist je dat het eiland veel meer te bieden heeft? Wij geven je 5 plekken die een must-see zijn tijdens je verblijf.

Lees verder

Proeven: 3 overheerlijke lokale gerechten

Als je een grote diversiteit aan gerechten wilt proberen, is Bonaire de place to be. Dit komt door de verschillende culturen die naar het eiland zijn getrokken en lijkt een beetje op de Zuid-Amerikaanse keuken.

Lees verder

De beste duikbestemmingen op Bonaire

Bonaire staat wereldwijd bekend om haar fascinerende onderwaterwereld. Met Ruim 85 officiële duik- en snorkel locaties is er genoeg te zien. Maar welke plekken zijn het meest bijzonder om te bezoeken? Wij geven je 3 tips die niet mogen ontbreken.

Lees verder