We zijn op Bonaire en wel op het resort Grand Windsock Bonaire, een van de mooiste locaties op het eiland vlakbij Kralendijk. Het is de plek voor een onbezorgde vakantie waar je volop kunt genieten van zon, zee en strand. Bovendien heb je er de keuze uit verschillende appartementen en villa’s zodat je op maat kunt verblijven.

Wind!

Het resort is vernoemd naar de windvaan, Windsock in het Engels. En de windvaan maakt hier op Bonaire altijd overuren. De bijna altijd aanwezig passaatwind zorgt namelijk voor een aangename bries die de palmen doet ruizen en bovendien verkoelend is. Ideaal voor de kitesurfers en windsurfers die speciaal naar het resort komen om hun sport hier op het tropische eiland in de Cariben te beoefen op de azuurblauwe oceaan in plaats van de kille Noordzee met haar grauwe luchten en donkere water. Vanaf Grand Windsock Bonaire ben je snel met een huurauto op de beste spots van het eiland en heb je voldoende ruimte om je surfspullen op te slaan en weer te laten drogen.

Onderwater!

Naast de bruingebrande beachboys en -girls die de surfstranden opzoeken, zijn het duikers ie hun basecamp opslaan op Windsock. Bij tak van villa’s en appartementen zien we duikspullen. Niet zo gek want Bonaire is een waar duikparadijs. De onderwaterwereld is beroemd en bekend en iedere duiker wil eens in zijn leven het onderwaterleven hier bekijken. En is een duik met flessen te iets te heftig, dan kun je met een duikbril en snorkel al heel wat beleven. De eigen duikschool van Grand Windsock Bonaire staat altijd klaar voor cursussen en advies. Ook kun je er materiaal huren.

Sightseeing!

Vanuit het resort Grand Windsock Bonaire kun je eenvoudig het hele eiland ontdekken. Zo is een dagtocht naar Washington Slagbaai een echte aanrader. Het is een ongerept bergachtig natuurgebied met beschermde planten en bijzondere dieren zoals hagedissen, leguanen en talrijke bint gekleurde vogels. Er zijn zoutmeren en cactuswouden waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Een van de hoogtepunten is het zoutmeer Goto. Dit is de broed- en verblijfplaats van roze flamingo’s.

Tip: ontdek het natuurgebied Washington Slagbaai op de mountainbike.

Accommodatie naar wens

Het resort Grand Windsock Bonaire bestaat uit 42 luxe villa’s en 30 appartementen. Bij de ontwikkeling van het resort is overduidelijk rekening gehouden met het klimaat op Bonaire. Zo zijn er veel open ruimtes waardoor je naadloos van binnen naar buiten gaat en volop kan genieten van het mooie weer. De Ocean View suite kijkt zoals de naam al aangeeft prachtig uit over de oceaan. Hier heb je keus om zowel binnen als buiten te eten. Zie je je al zitten aan tafel met de ondergaande zon?

Zeer geliefd zijn de villa’s met eigen zwembad. Deze 4 persoons villa’s laten niets te wensen over. Bij het privé zwembad bevindt zich een groot buitenterras waar je heerlijk kunt borrelen of eten. De villa heeft een eigen parking zodat je kite- of duikspullen altijd dichtbij zijn. Geen gesjouw, maar comfort en luxe.

Lees verder

Huur een auto

Wil je ook genieten van de verschillende uitzichtpunten van Bonaire? Grand Windsock Bonaire doet er graag alles aan om uw vakantie compleet te maken en biedt daarom ook een verhuurservice aan. In combinatie met een verblijf in ons resort bieden wij u zeer aantrekkelijke tarieven. Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees verder