Bonaire staat wereldwijd bekend om haar fascinerende onderwaterwereld en duikbestemmingen. Met Ruim 85 officiële duikbestemmingen en snorkel locaties is er genoeg te zien. Maar welke plekken zijn het meest bijzonder om te bezoeken? Wij geven je 3 tips die niet mogen ontbreken.

1. 1000 Steps Beach

Ten Noorden van Kralendijk ligt 1000 steps beach. Waar die naam vandaan komt? Duikers gingen hier na hun duik met hun uitrusting de trap op naar boven. De trap heeft eigenlijk veel minder treden maar het voelde voor duikers alsof de trap 1000 treden had.

Wanneer je hier onder water bent zie je de mooiste koraalriffen. Ook kun je hier veel soorten vissen en schildpadden spotten.

Tip: Wanneer je wat later op de middag deze kant op gaat, is de kans dat het wat rustiger is en kun je eventueel meer zien.

2. Coco Beach

Wanneer je een verblijf hebt geboekt in of bij Kralendijk, dan is het een aanrader om naar Coco Beach te gaan. Naast dat het een prachtig wit strand heeft en veel leuke plekjes heeft om te genieten van een hapje en een drankje, kun je er genoeg interessante dieren onder water spotten.

3. Klein Bonaire

Voor de kust van Kralendijk ligt het eilandje Klein Bonaire. Met een speciale watertaxi kun je hier naartoe varen. Hier kun je fantastisch snorkelen en duiken bij No Name beach. Je kunt hier de meest prachtige riffen zien. Ook kun je er heel bijzonder mooi en divers koraal, grote sponzen en er zwemmen veel vissoorten. Wanneer je geluk hebt, kun je schildpadden en zelfs Mantarays spotten.

Huur een auto

Voor de huur van een auto biedt Grand Windsock Bonaire een verhuurservice aan. In combinatie met een verblijf in ons resort bieden wij u zeer aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de categorie en het seizoen kunt u al een auto huren vanaf $56 per dag.

Lees verder