Het is geweldig om tijdens je verblijf op Bonaire het eiland te verkennen. Maar wat is hiervoor de beste manier? Wij geven je 3 tips:

1. SUV of Pick-up

Als je op vakantie gaat naar Bonaire dan is het handig om een auto te huren. Bonaire is natuurlijk geen groot eiland maar het is wel té groot om alles lopend of met de fiets te doen.

Wanneer je het noorden van het eiland wilt verkennen met een auto dan heb je zeker een Jeep of SUV nodig. Het eiland kent namelijk veel onverharde wegen. De onverharde wegen kunnen, zeker na een forse regenbui, lastig begaanbaar zijn.

Ook wanneer je wilt gaan duiken, is een ruime auto handig zodat je genoeg ruimte hebt om je uitrusting mee te nemen.

Wil je het liever dichterbij zoeken en heb je niet altijd een auto nodig? Dan is een elektrische deelauto ook heel handig. Dit zijn kleinere auto’s en kun je huren per dagdeel Bonaire verkennen.

Wil je meer weten over het huren van een auto tijdens je verblijf? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

2. Scooter

Wanneer je niet van de gebaande paden af wilt wijken, is een scooter een goed alternatief voor de auto. Hiermee kun je makkelijk kleine stukjes afleggen en optimaal genieten van de zon. Met een scooter rijd je makkelijk langs de mooiste stranden van Bonaire, bezoek je de wereldberoemde slavenhuisjes in het zuiden of rijd je naar 1000 Steps en het uitzichtpunt bij het Goto Meer in het noorden. Je kunt dan optimaal van de omgeving genieten.

3. Catamaran

Wil je het eiland eens vanuit een ander perspectief bekijken? Ga dan eens op stap met een catamaran. Je vaart dan langs de kust van Bonaire en ontdekt weer andere plekjes dan wanneer je er met de auto op uitgaat. Daarnaast hoef je zelf niet achter het stuur te zitten en kun je heerlijk ontspannen en genieten van de prachtige omgeving en meestal zit er een BBQ bij inbegrepen. Wat wil je nog meer?

Wil je graag een catamaran-tour boeken? Grand Windsock Bonaire doet er graag alles aan om je vakantie compleet te maken. Lees hier meer over onze Chill & Grill Catamaran Zeiltour Experience.

Huur een auto

Voor de huur van een auto biedt Grand Windsock Bonaire een verhuurservice aan. In combinatie met een verblijf in ons resort bieden wij u zeer aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de categorie en het seizoen kunt u al een auto huren vanaf $56 per dag.

Lees verder