Eten en drinken: onderdeel van de cultuur van het eiland

Trendy restaurants, Hippe beachclubs

Gastronomie liefhebbers kunnen op Bonaire absoluut hun hart ophalen. Er zijn veel gezellige eettentjes, barretjes en beachclubs, maar ook een aantal toprestaurants met de meest uiteenlopende keukens, van traditioneel tot Aziatisch, Frans en Italiaans. Eten en drinken op Bonaire is een onderdeel van de cultuur van het eiland en zo geniet je enerzijds van een exquise 5-gangendiner in een chique restaurant en anderzijds van een smakelijk bordje rijst met kip bij een lokale restaurants of foodtruck langs de weg.

Een perfecte plek, direct tegenover het resort is ook de aan het resort verbonden Windsock Beachclub met restaurant en gezellige bar.

Hier geniet je met de voetjes in het zand en een cocktail in de hand van de zon die langzaam in de zee onder gaat, maar het is ook een heerlijke plek voor een lunch of diner.

Bekijk onze menukaart

Mengelmoes van culturen

Bonaire is een mengelmoes van culturen en dat vind je ook terug in de keuken waar lokale, vaak prijswinnende chefs unieke maaltijden bereiden door een tropisch accent toe te voegen aan bekende internationale gerechten.

Alles
over
Bonaire
Uitstekende
restaurants, bars
& beach clubs
De stranden
van
Bonaire
Natuur en
Nationale
parken
Duiken en
snorkelen
op Bonaire
Kite &
windsurf
walhalla