Het eiland verkennen?

Huur een auto en ontdek Bonaire

Voor de huur van een auto biedt Grand Windsock Bonaire een verhuurservice aan. In combinatie met een verblijf in ons resort bieden wij u zeer aantrekkelijke tarieven. Afhankelijk van de categorie en het seizoen kunt u al een auto huren vanaf $65 per dag.

Milieubewust?

Elektrische deelauto van Blue Label

Heeft u niet iedere dag een auto nodig en bent u graag milieubewust? U kunt bij ons een Blue Label Fiat 500 huren per dagdeel. De auto is eenvoudig te reserveren bij de receptie en is al aanwezig op het resort, waardoor u er per direct gebruik van kunt maken. Het gebruiken van een deelauto betekent daarnaast ook minder auto’s op het resort.

Vraag een offerte aan
Veel te vervoeren?

Renault SUV en pick-ups

Wij verhuren naast onze deelauto’s ook grotere auto’s, namelijk de Renault Oroch pick-up en de Renault Duster SUV. Deze auto’s zijn beschikbaar in schakel- en automaat versie en hebben een minimale huurperiode van drie dagen. U kunt uw auto direct na aankomst ophalen op de luchthaven of deze wordt op uw tweede vakantiedag afgeleverd bij uw accommodatie op het resort. In dit geval dient u wel de transfer vanaf de luchthaven naar het resort bij te boeken.

Vraag een offerte aan

De autohuur prijzen zijn inclusief:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Cascoverzekering aangevuld met diefstal en schade veroorzaakt door vandalisme (Loss Damage Waiver - LDW)
  • Omzetbelasting (ABB) van 6%
  • Eigen risico

Direct contact

Als je deze experience wilt toevoegen aan een bestaande reservering, neem dan contact op met de receptie.

Wilt u de receptie bereiken?
+599 717 5363

Via Whatsapp