The Experience

Zien is geloven

Bij Wannadive bieden we een volledig scala aan duikdiensten aan; Duikopleiding, bootduiken, begeleide duiken, verhuur van volledige uitrusting, duikwinkel, reparatie van uitrusting, luchtvulstation, kleedkamers, spoelbakken en directe toegang tot de kust. Om uw ervaring nog unieker te maken, bieden wij u met veel plezier en een lach onze volgende speciale programma’s; de ‘Bring back the fun’ boottocht van de hele dag, de ‘Bring back the challenge’ begeleide tours naar de oostkust van Bonaire en de ‘Bring back the experience’ nachtduik die zeer spectaculair is. Voor het beste duiken op Bonaire bent u bij Wannadive aan het juiste adres.

Bekijk de mogelijkheden

Direct op het resort biedt de erkende duikschool Wannadive verschillende mogelijkheden om je duikvakantie compleet te maken. Van je eerste duik tot exclusieve bootexcursies. Via de eigen steiger van het resort duik je begeleidt door gediplomeerde instructeurs meteen in de fascinerende onderwater wereld van Bonaire.

Nog nooit gedoken?
Dan is dit de kans om het te leren.

Bekijk de mogelijkheden
Duiken op bonaire bij Grand windsock Bonaire

85 officiële duik- en snorkel locaties

Ruim 85 officiële duik- en snorkel locaties en de meeste zijn direct van de kant te bereiken en dat maakt het duiken of snorkelen op Bonaire dus heel laagdrempelig. Je kunt naar vrijwel iedere plek aan de (voornamelijk west-)kust rijden en stapt zo tussen de koraalriffen in zee. Doordat de westkust redelijk beschut is voor de wind is er weinig stroming en is het zicht op sommige plaatsen meer dan 90 meter.

Bekijk de mogelijkheden